9.11.2015. 21:45
0
Senad Lulić: Žao mi je, nisam imao namjeru da povrijedim Salaha
Senad Lulić je u derbiju između Rome i Lazija neoprezno startao na Mohameda Salaha, koji će zbog povrede skočnog zgloba morati pauzirati najmanje mjesec dana.
Trener Rome je kritikovao našeg reprezentativca nakon meča, a danas se Lulić oglasio putem Facebook profila.

"Fudbal je igra u kojoj nekad pobijedis, a nekad izgubis. Zbog fudbala se radujemo i placemo, a svi dajemo sve od sebe za pobjedu. Medjutim, pravom sportisti nikad nije cilj nekoga namjerno da povrijedi, pa tako ni ja nisam zelio povrijediti Salaha. Jako mi je zao zbog toga sto se desilo, jer se radilo o nenamjernom startu, bez namjere da povrijedim kolegu sportistu. Salahu zelim brz oporavak od povrede, uz zal zbog povrede koju je dobio", napisao je Lulić. 

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.