16.11.2015. 23:03
0
Meša Baždarević na press konferenciji: Sudija nije bio na nivou, on je bio najslabiji akter utakmice
Naša reprezentacija neće igrali na EURO-u koje će se naredne godine održati u Francuskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Republika Irska je nakon 1:1 iz Zenice večeras na Aviva stadionu slavila sa 2:0 golovima Jonathana Waltersa.

"Teško mi je da govorim o svemu. Žao mi je zbog navijača. Teško mi je da govorim u ovom trenutku. Mislim da sudija nije bio na nivou ove utakmice. On je bio najslabiji akter ove utakmice, njegovo suđenje je također uticalo na tok utakmice. Ispali smo od ekipe koju smo morali dobiti", rekao je Meša Baždarević nakon utakmice na konferenciji za novinare.

"Irci su bili realisti, u Zenici su imali dva šuta i dali su gol. Mislim da su jednostavno bili borbeniji. Mi tu želju nismo imali u ovom momentu. Vidjeli smo volju i borbenost koju možda večeras nismo pokazali do tog nivoa", dodaje Baždarević.

"Svaka nam je utakmica u kvalifikacijama bila kao nož iznad glave, jer smo imali mnogo problema. Kada nam je najviše trebalo imali smo povrijeđenih igrača i kartona", kaže naš selektor o toku kvalifikacija za EP.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.