6.2.2016. 21:52
0
Jamie Vardy potpisao novi ugovor s Leicesterom: Želim još dugo biti dio kluba
Engleski napadač Jamie Vardy (29) potpisao je novi, trogodišnji ugovor s liderom engleske Premier lige Leicesterom, potvrđeno je iz kluba, prenosi Anadolu Agency (AA).

Sjajni napadač, koji je ove sezone ''eksplodirao'' u dresu "lisica", posljednjih mjeseci nalazio se na meti mnogih velikih klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima. Međutim, klub, s kojim se bori za titulu engleskog prvaka, ponudio mu je novi ugovor koji će ga na "King Poweru" zadžati do 2019. godine.

Golgeter premijerligaškog lidera ove je sezone srušio rekord, postigavši 11 golova u nizu, čime je prestigao legendarnog Ruuda van Nisterlooya po broju uzastopnih pogodaka u ovom takmičenju.

"Oduševljen sam što se borim osvojiti nešto posebno s ovim klubom. Nisam nikada vidio ovakav duh - vlasnika, menadžera i njegovog tima, igrača i navijača. Želim još dugo biti dio toga", izjavio je Vardy za oficijelnu stranicu kluba.  

Leicester je u velikom derbiju 25. kola engleske Premier lige sa 3:1 savladao Manchester City i time mu pobjegao na šest bodova, a već već u sljedećem kolu čeka ga novi težak ispit - gostovanje kod Arsenala.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.