11.4.2016. 20:16
0
Pogledajte tuču navijača Palerma i Lazija pred utakmicu na Siciliji
Okršaj Palerma i Lazija ostao je u sjenci nereda koji su se događali prije, u toku i nakon utakmice ova dva tima.

Piše: Haris Ahbabović

Prvi sukobi su počeli na ulicama Palerma uoči meča. Došlo je do žestokog fizičkog obračuna u kojem su huligani koristili sve što im se našlo pod rukom. Više osoba je zadobilo teške tjelesne povrede.

Neredi sa ulica su se preselili i na tribine. Zbog divljanja navijača na tribinama stadiona Renzo Barbera utakmica je u dva navrata bila prekinuta. Na startu drugog dijela huligani su počeli da bacaju topovske udare na sve strane. Jedan topovski udar je eksplodirao tik pored fudbalera Lazija Antonija Candreve, koji je samo pukom srećom izbjegao povrede. Sudija je bio primoran da ponovo na nekoliko minuta prekine utakmicu.

Lazio je na kraju slavio sa 0:3.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.