10.5.2016. 15:35
0
Amar Osim među kandidatima za novog trenera Željezničara
FK Željezničar je prije nekoliko dana sa klube otpustio šefa Stručnog štaba, Edisa Mulalića, a do kraja šampionata u Premijer ligi je ostalo samo jedno kolo.

Piše: Haris Ahbabović

Željezničar bi, prema pisanju Dnevnog Avaza, uskoro trebao dobiti novog trenera, a među najozbiljnijim kandidatima se spominju četiri imena.

Jedan od glavnih kandidata je, prema pisanju ovog lista, nekadašnji trener Željezničara, Amar Osim, kojem krajem maja ističe ugovor sa sadašnjim klubom, Al Kharaitiyatom.

Pored spomenutog Amara Osima, spominju se imena Vlade Jagodića, Hajrudina Dine Đurbuzovića i Bojana Prašnikara, legendarnog slovenačkog fudbalera.

Ime novog trenera Željezničara bi se, prema pisanju Avaza, uskoro trebalo znati.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.