30.5.2016. 10:39
0
Fudbaler PSG-a Aurier uhapšen jer je vrijeđao policajce
Napuštajući noćni klub u ranim jutarnjim satima, Aurier je vrijeđao francuske policajce i došlo do manje svađe, zbog čega je priveden.

Odbrambeni fudbaler francuskog prvaka Paris Saint Germaina (PSG) Serge Aurier priveden je zbog vrijeđanja policajca prilikom izlaska iz jednog noćnog kluba u Parizu, javlja Anadolu Agency (AA).

Aurier, inače reprezentativac Obale Slonovače koji ima i francusko državljanstvo, posjetio je noćni klub u pariskoj aveniji Jeliseljska polja (Champs-Élysées). Napuštajući klub u ranim jutarnjim satima, Aurier je vrijeđao francuske policajce i došlo do manje svađe, zbog čega je priveden.

Podsjetimo da se mladi fudbaler ranije izvinio zbog uvreda na račun trenera PSG-a Laurenta Blanca, napadača Zlatana Ibrahimovića, ali i drugih članova ovog kluba. 

Aurier, koji je rođen i odrastao u Parizu, nakon svojih ispada za medije je izjavio kako je napravio glupost za koju se izvinjenje ne može prihvatiti. 


(Anadolu Agency)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.