17.7.2016. 14:04
0
Aleksandar Subić na korak do Slobode
Bivši igrač banjalučkog Borca i beogradskog Partizana Aleksandar Subić mogao bi postati najveće ovosezonsko pojačanje tuzlanske Slobode.

Kako je potvrđeno iz više izvora, Subić je obavio više razgovora s čelnicima Slobode i trebao bi se iduće sedmice pojaviti u Tuzli radi potpisivanja jednogodišnjeg ugovora.

- Sve je dogovoreno s ovim napadačem i on bi u Slobodu trebao doći na godinu dana kao igrač na posudbi. Ako se ne dogodi nešto nepredviđeno Subića očekujemo narednih nekoliko dana, najkasnije do četvrtka, kada bi trebao potpisati ugovor – izjavio je za Fenu Nedim Omerović, pomoćnik trenera Husrefa Musemića.

U Slobodu su između dva prvenstva došli golmani Adnan Bobić i Filip Erić, te Aldin Džidić, Mahir Karić, Vladimir Grahovac, Asim Zec, Ivan Fatić, Ademin Hadžić i Aleksandar Lazevski, tako da će Subić biti deseta prinova ekipe s Tušnja.

S druge strane, otišli su Perica Ivetić, Mersudin Ahmetović, Elvis Sarić, Adnan Salihović, Aleksandar Nikolić, Anes Haurdić, Slobodan Lakičević, Omar Pršeš, te Mirza Hamzabegović.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.