28.7.2016. 12:05
0
Cassano: Higuain je čudovište
Antonio Cassano, nekadašnji reprezentativac Italije, koji danas nosi dres Sampdorije, smatra da Gonzalo Higuain vrijedi 90 miliona eura koliko je Juventus platio za njegov dolazak iz Napolija. Kontroverzni Cassano je argentinskog napadača okarakterisao kao “čudovište“, kada su u pitanju njegovi fudbalski kvaliteti, javlja Anadolu Agency (AA).

Transfer Higuaina iz Napolija oborio je rekord italijanske Serije “A“ i poremetio odnose i balans na fudbalskom tržištu u Italiji.

“Cijena je prava, posebno kada se ima u vidu kolike se količine novca daju za obične igrače. Ne mogu se sjetiti da je Juventus ikada ranije prihvatio da plati tako visoku otkupnu klauzulu. Međutim, Higuain je jednom riječju čudovište“, zaključio je u svom stilu Cassano svoj komentar transfera za italijanske medije.

Iskusni 34-godišnji Cassano tokom svoje karijere imao je priliku igrati za vekike klubove. Počeo je u Bariju, da bi potom nastupao za Romu, Real Madrid, Milan, Inter i Parmu, a sada je u Sampdoriji u kojoj je igrao u više navrata. Za Italiju je odigrao 39 utakmica i postigao deset golova.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.