29.8.2016. 9:51
0
Milićević zbog bombe u Briselu kasni na okupljanje reprezentacije: Otkazan let kojim je Danijel trebao stići
Danijel Milićević (29) trenutno najbolji fudbaler belgijskog Genta kasnit će na današnje okupljanje reprezentativaca BiH, jer avion s briselskog aerodorma nije poletio zbog bombe koja je eksplodirala u krugu Institutu za kriminologiju u Briselu, piše novinska agencija Patria.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. počinje 6. septembra utakmicom sa Estonijom na „Bilinom polju“, a danas se bh. Igrači trebaju da se okupe danas u Sarajevu.

Milićević je trebao letom iz Brisela stići u Minhen, odakle je dalje trebao za Sarajevo, ali kako sada stvari stoje neće stići do prije podne.

Podsjećamo, Belgija se već neko vrijeme nalazi na trećem nivou pripravnosti od napada na gradski aerodrom i metro stanicu, u kojima su poginule 32 osobe, a podsjećamo - za oba napada odgovornost je preuzela takozvana Islamska država.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.