25.9.2016. 20:11
0
Bh. reprezentativac svojim pogotkom odveo Lazio do pobjede
FOTO: Senad Lulić
Lazio je pobijedio Empoli u 6. kolu Serie A rezultatom 2:0, a gol za svoj tim postigao je Senad Lulić koji igra u vrhunskoj formi.

Lazio je bio uvjerljiv na svom Olimpicu protiv Empolija (2-0) a  prvi gol ekipu iz Rima postigao je Balde Keita u 29. minuti, a drugi je djelo našeg reprezentativca Senada Lulića koji je zatresao mrežu gostiju u posljednjoj minuti susreta.
 


Lazio je trenutno peti na tabeli sa 10 osvojenih bodova.
 
Potencijalni bh. reprezentativac u dresu Empolija Rade Krunić odgledao je utakmicu sa klupe.
 
Inter je na svom terenu iznenadio remijem s Bolognom. Destro je doveo Bolognu u vodstvo u 14. minutu, a Perišić je u 37. minutu izjednačio i postavio konačnih 1:1.
 
Nešto ranije, Roma je poražena na gostovanji kod Torina rezultatom 3:1. Džeko je igrao cijeli meč za Rimljane, prenosi SB.
 
Serie A, 6. kolo:
 
Torino - Roma 3:1
Genoa - Pescara 1:1
Inter - Bologna 1:1
Lazio - Empoli 2:0
Sassuolo - Udinese 1:0
 
Vodi Juventus s 15 bodova ispred Napolija s 14, dok je Inter treći s 11 bodova.


(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.