10.1.2017. 21:59
0
Lyon odbio ponudu West Hama od 70 miliona eura za Alexandra Lacazetta
Lyon je odbio nevjerovatnu ponudu West Ham Uniteda od 70 miliona eura za najboljeg fudbalera i strijelca Alexandra Lacazetta (25), prenosi Anadolu Agency (AA).

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas je potvrdio u utorak da je klub odbio ponudu od 70 miliona eura za ovog fudbalera. 

Inače, ovo je drugi put u šest mjeseci da su u Lyonu odbili ponudu West Hama za Lacazetta, iako je drugi put ponuda bila veća za čak 30 miliona eura.

"Lacazette je od velike važnosti za nas. Imamo šest ili sedam ponuda za naše igrače, ali rezultati u Ligi 1 i Evropskoj ligi su za nas prioritet, jer imamo veliku šansu", rekao je Aulas za francuski radio RMC. 

Da su u Lyonu nekim slučajem prihvatili ponudu londonskog tima, francuski klub bi ostvario najveći transfer u historiji francuskog fudbala. 

Lacazette je ove sezone postigao 16 golova na 21 utakmici u svim takmičenjima.

Osima West Hama za fudbalera je najveće interesovanje izrazio Arsenal. 

(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.