22.1.2017. 18:23
0
Arsene Wenger nakon utakmice: Nije tačno da sam želio da se potučem sa sudijom
U okviru 22. kola engleske Premier lige, fudbaleri Arsenala su teškom mukom pobijedili Burnley sa 2:1.

Piše: Haris Ahbabović

Drama se dogodila u sudijskoj nadoknadi utakmice kada je Jon Moss prvi dosudio penal za goste, pa isključio Arsenea Wengera, a kasnije je dosudio i penal za Topnike, ali je prije toga Koscielny bio u ofsajdu.

"Bilo je teško, igrali smo sa igračem manje. Nisam vidio da li je bio penal za Burnley. Couqelan mi je rekao da nije bio penal. Moram da to vidim sada poslije utakmice", kratko je rekao Wenger.

"Ništa se nije bitno dogodilo. Trebao sam samo da šutim nakon penala i tako ne bih bio isključen. Nije tačno da sam želio da se potučem sa sudijom", rekao je Francuz o sukobu sa četvrtim sucem.

"Vidio sam snimak na TV-u. Bio je penal za nas. Teško je reći za Koscielnog da li je bio u ofsajdu, radi se o dijelovima sekunde", rekao je Wenger.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.