23.1.2017. 17:28
0
Chelsea spreman prodati Asmira Begovića
Bh. reprezentativac Asmir Begović će najvjerovatnije napustiti redove engleskog Chelseaja.

Asmir Begović, na izlaznim je vratima Stamford Bridgea. Prema pisanju engleskih medija Chelsea se napokon odlučio. Chelsea je spreman svog golmana prodati Bornemouthu, dvanaestoplasiranom klubu na tabeli Premiershipa..

Navodi se i to da je Bornemouth bio, još prošle sedmice, spreman platiti 10 miliona funti, ali je ta ponuda isprva odbijena jer su Plavci za njega zahtijevali minimalno 12 miliona funti. Ipak, čini se da se nešto promijenilo u razmišljanju stručnog štaba Chelsea, te bi Begović vrlo skoro mogao doći u novu sredinu.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.