31.1.2017. 14:21
1
Haris Medunjanin karijeru nastavlja u MLS-u
Haris Medunjanin, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine napušta Maccabi iz Tel Aviva, a karijeru će nastaviti u MLS-u, profesionalnoj američkoj ligi, saopšteno je na oficijelnoj internet stranici izraelskog kluba.

U saopštenju za javnost Maccabija piše da je klub udovoljio zahtjevu Medunjanina o sporazumnom raskidu saradnje, te da će bh. internacionalac potpisati trogodišnji ugovor sa timom iz MSL-a, prenosi Anadolu Agency (AA).

"Maccabiju i navijačima hvala za podršku koju sam imao tokom boravka u Tel Avivu", izjavio je Medunjanin, naglasivši da će ime njegovog novog kluba biti poznato nakon što zvanično potpiše ugovor.

Osim za Maccabi, Medunjanin je nastupao za Deportivo La Corunu, Gaziantepspor, Real Valladolid, AZ Almkmaar. Za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je 52 utakmice, u kojima je postigao osam golova. Prethodno, za U-21 nacionalni tim Holandije odigrao je četiri meča i tri puta se upisao u strijelce.

(Anadolu Agency) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.