16.2.2017. 8:20
0
Navijači Arsenala nakon blamaže u Munchenu: Molim te, Arsene, samo idi. Gotov si, ti si dinosaurus
Nakon sramotnog poraza Arsenala na Alianz Areni u sklopu osmine finala Lige prvaka, žestoke su bile reakcije navijača Topnika nakon utakmice.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Arsenal je poražen u Munchenu od Bayerna sa 5:1, te je već sada sigurno da neće nastaviti takmičenje u Ligi prvaka.

"Šta je dovraga bilo to. To je bilo kopiranje utakmice iz prošle godine. Molim sve one koji podržavaju Wengera da od**** zajedno s njim sa stadiona. Rekao sam da će nam se ovo dogoditi i da ćemo kapitulirati. Gdje je Wenger? Ancelotti hoda pored linije, a Wengera nigdje nema", rekao je nakon utakmice navijač Topnika, DT.

"Molim te, Arsene, samo idi. Gotov si, ti si dinosaurus. Arsene je isključivi krivac, jer on bira igrače i on određuje ko će da igra. On je budala. Gdje je Danny Welbeck. Ti si je**** idiot, Arsene", rekao je DT.

"10:2 u dvije godine protiv Bayerna. Ova žaba sa klupe treba da od****. Ovo je potpuna sramota, ovo je poniženje. On je sastavljao tim i Wenger je isključivi krivac za sve. Volio bih da nisam došao ovdje kako bih gledao ovo poniženje. Wenger je gotov, on više ništa ne može dobro donijeti Arsenalu", rekao je drugi navijač.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.