20.2.2017. 18:10
0
Uprava petoligaša Suttona zabranila fudbalerima Arsenala da na travnjak izlaze sa žvakaćim gumama
Petoligaš Sutton United je preuredio cijeli stadion za dolazak Arsenala protiv kojih igraju u petom kolu FA Kupu, javlja Anadolu Agency (AA).

Sutton City se već danima priprema za dolazak Arsenalovih zvijezda. Iscrtavaju se nove linije na travnjaku, pojačava se rasvjeta, grade se postolja za kamere, a za navijače Arsenala napravljena je posebna tribina.

Utakmicu, koja je na programu večeras, igrat će se na umjetnoj travi koja bi mogla biti dodatni adut domaćem timu jer "topnici" nisu previše naviknuti na takav teren.

Iz Suttona su poručili kako će se igrači Arsenala morati pristojno ponašati na njihovom stadionu.

Obzirom da će u Suttonu igrati na umjetnom travnjaku, domaćini su zabranili fudbalerima, uključujući i Arsenalove, da na trening izlaze sa žvakaćim gumama.

Inače, pojedini igrači Arsenala, kao i brojni drugi, poznati su po tome da prije utakmice tokom zagrijavanja žvaču žvakaće gume i nakon toga ih ispljunu na travnjak.

Utakmica između Sutton Uniteda i Arsenala na programu je večeras, u 20.55 sati.

(Anadolu Agency) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.