24.2.2017. 20:13
1
Gradonačelnik Abdulah Skaka posjetio FK Željezničar
Delegacija Grada Sarajeva, predvođena gradonačelnikom Abdulahom Skakom posjetila je FK Željezničar i Stadion Grbavicu, te na taj način podržala projekt najvećeg sportskog gradilišta u glavnom gradu.

U ime FK Željezničar, gradonačelnika su dočekali predsjednik Nadzornog odbora Senad Misimović, predsjednik Skupštine Adis Hadžić, direktor Mirsad Šiljak i ostali članovi uprave.

U delegaciji Grada Sarajeva su, pored gradonačelnika Skake, bili dogradonačelnik Grada Sarajeva Milan Trivić, predsjedavajući vijeća Grada Sarajeva Igor Gavrić i vijećnik gradskog vijeća Vedad Deljković.

Domaćini su predstavnicima Grada Sarajeva prezentirali rad svih segmenata FK Željezničar, te infrastrukturne projekte koji su od velikog značaja i za grad. Gradonačelnik Skaka se zahvalio domaćinu na prijemu, te najavio pomoć i podršku u izgradnji Stadiona Grbavica.

FK Željezničar je kao zahvalnicu gradonačelniku Skaki uručio dres, te člansku karticu, saopćeno je iz kluba.


(Fena/Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.