26.2.2017. 16:25
1
Slavko Petrović nakon utakmice: Kod nas nema ništa na sredini, ili je smak svijeta ili je sve fenomenalno
Ovog vikenda je nastavljeno takmičenje u BHT Premijer ligi. Posljednju utakmicu 19. kola danas su odigrali Krupa i Željezničar.

Piše: Haris Ahbabović

Golom Ivana Lendrića iz 64. minute gosti sa Grbavice su slavili sa minimalnih 0:1. Željo je imao još jednu veliku priliku kada je Zajko Zeba pogodio prečku iz slobodnog udarca 15-ak minuta prije kraja.

Slavko Petrović, trener Plavih sa Grbavice, je nakon utakmice za BHRT rekao:

"Nisam u potpunosti zadovoljan, ali ovdje više nema ljepote. Prva utakmica je uvijek teška, jer ne znaš kako izlaziš. Propustili smo da igramo brže u prvom dijelu, a to smo radili u drugom dijelu. Mogli smo da vodimo 2:0 poslije 10-ak minuta", rekao je Petrović.

"Moram biti zadovoljan. Meni nije bitno kako smo osvojili tri boda, bitno je da smo ih samo osvojili. Krećemo dalje sa više samopouzdanja kako bismo osvojili nova tri boda. Kod nas nema ništa na sredini, ili je smak svijeta ili je sve fenomenalno. Ja to gledam malo realnije, znam moći svoga tima i šta on može. Mora biti još napretka. Krupa se ovdje ni protiv koga ni obrukala. Ovdje je jedino pobijedilo Sarajevo i sretno je došlo do pobjede", rekao je danas Petrović.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.