3.3.2017. 15:15
1
Na utakmici Čelik - Zrinjski prodano 6.581 ulaznica
FOTO: Zenica Blog
Za utakmicu između Čelika i Zrinjskog, koja je prošlog vikenda igrana na Bilinom polju, prodano ukupno 6.581 ulaznica za sve tribine, saopćeno je danas iz NK Čelik.

Pored ovih gledalaca, na tribinama je bilo oko 180 gostiju kluba, iz osnovnih škola i klupskog omladinskog pogona, zatim oko 200 vlasnika sezonskih i polusezonskih ulaznica, a djeca mlađa od 12 godina nisu plaćala ulaznice. U klubu vjeruju da će uskoro biti u prilici uspostaviti kontrolu za ulazak na stadion svih osoba tokom odigravanja nogomentnih utakmica.

- Stavljanjem u funkciju brojača na ulazu na svim tribinama i prodajom ulaznica za djecu sa popustom u potpunosti ćemo ukinuti sve vidove zloupotrebe ulaska na stadion, te ćemo biti u mogućnosti prodavati ulaznice i nekoliko dana ranije, jer će svaka imati jedinstveni bar-kod - saopćili su iz NK Čelik.

Medijska procjena je bila da se na tribinama na utiakmici sa Zrinjskim nalazilo oko 8.000 gledalaca, što je jedan od rekorda u posljednje tri godine na prvenstvenim utakmicama Premijer lige na Bilinom polju.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.