20.3.2017. 21:15
0
Sir Alex Ferguson se 4. juna vraća na klupu Uniteda
Škot će na revijalnoj utakmici Michaela Carricka voditi ekipu Manchester Uniteda protiv All-Star ekipe koju će predvoditi Harry Redknapp.


Za Carrickov tim će 4. juna na Old Traffordu između ostalih igrati Paul Scholes, Ryan Giggs, Steven Gerrard i Frank Lampard, pišu engleski mediji.

Još uvijek nije poznato da li će Realovova zvijezda Cristiano Ronaldo, koji je napustio United 2009. godine, ponovo zaigrati za "crvene đavole", piše N1.

Ferguson je tokom 27-godišnje trenerske karijere s Manchesterom osvojio 38 trofeja, a otišao je donijevši 20. naslov prvaka 2013. godine.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.