24.3.2017. 12:18
0
Tegeltija: Želimo tri boda protiv Češke
Kadetska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine remijem sa Slovenijom (0:0) je počela turnir grupe 7 elitnog kruga kvalifikacija za evropsko prvenstvo.

Reprezentativac Dobrica Tegeltija smatra da je podjela bodova najrealniji ishod jučerašnjeg susreta.

- Ušli smo loše u utakmicu i dozvolili smo protivniku da drži loptu i kontroliše igru. Tek smo pred kraj prvog poluvremena uspjeli da odgovorimo, kada smo imali priliku da postignemo gol i možda bi utakmica otišla u drugom smjeru. U drugom poluvremenu smo prikazali bolju igru, ali nismo iskoristili šanse. Protivnik je također imao svoje prilike pa je neriješen rezultat možda i najpravedniji - rekao je Tegeltija.

Izabranike Sakiba Malkočevića sutra očekuje meč sa Češkom Republikom, a Tegeltija se nada bodovima, prenosi zvanična stranica Nogometnog saveza BiH.

- Potrudit ćemo se da opravdamo očekivanja, osvojimo tri boda i ostanemo u igri za evropsko prvenstvo. Vrijedno smo radili na pripremama za ovaj turnir i nadam se da će nam se to isplatiti - zaključio.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.