24.3.2017. 18:14
0
Džeko obišao Grbavicu i istočnu tribinu
Najbolji strijelac reprezentacije Bosne i Hercegovine svih vremena, fudbaler AS Roma i bivši igrač Želje, Edin Džeko, boravio je danas u posjeti svom matičnom klubu.

Planetarno popularan fudbaler stigao je u Sarajevo i iskoristio je priliku da posjeti FK Željezničar i obiđe mjesto gdje je sve počelo. Edin je u prisustvu svog oca Midhata obišao stadion, a veliko zadovoljstvo se vidjelo na Edinovom licu kada je zakoračio na novoizgrađenu istočnu tribinu.

Džeku su dočekali predsjednik Nadzornog odbora Senad Misimović, direktor Mirsad Šiljak, generalni sekretar Amer Duvnjak i marketing menadžer Emir Dobrača koji su održali prezentaciju o modelu funkcionisanja Kluba i predstavili dosadašnje i buduće radove na infrastrukturi.

FK Željezničar čestita Edinu Džeki na danas dobijenoj Državnoj nagradi za sport za 2016. godinu.


(Patria/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.