21.4.2017. 21:46
1
Završen posao: Kološinac definitivno u Arsenalu
Reprezentativac BiH prošao je ljekarski pregled i dogovorio lične uslove sa "tobždijama", preseliće se u London kao slobodan igrač

Tako da Arsenal dobija još jedno "balkansko" pojačanje.

Poslije dolaska tandema sa albanskim korijenima, Švicarca Granita Xhake i Nijemca Shkodrana Mustafija, među "tobdžije" stiže i naš reprezentativac Sead Kolašinac (24),  koje će se narednog ljeta rastati sa Schlkeom poslije pet godina.

Tim iz Gelsenkirchena prolazi kroz ne baš blistavu sezonu, prošle noći je ispao i iz Lige Evrope, a Kolašinac je bio jedna od malobrojnih svijetlih tačaka u timu Markusa Weinzierla, prenosi Slobodna Bosna.

Zbog svoje snage, naš internacionalac može da "pokrije" i poziciju stopera, a prema nezvaničnim informacijama potpisaće četvorogodišnji ugovor sa "tobdžijama", među koje će doći kao slobodan igrač. 

Kolašinac je i prošle noći bio u prvom planu u utakmici Schalke - Ajax, tokom koje je "namjestio" dva gola njemačkog tima.
 
Međutim, to nije bilo dovoljno za plasman momaka iz Gelsenkirchena u polufinale Lige Evrope.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.