1.5.2017. 21:10
0
Bomba iz Španije: Simeone napušta Atletico Madrid?!
Predstavnici Intera dogovorili su zvaničan sastanak sa trenerom Atletico Madrida Dijegom Simeoneom na kojem će mu ponuditi ugovor za preuzimanje kluba.


Taj sastanak će se, kako se navodi, održati nakon revanša polufinala Lige prvaka između Atletica i Real Madrida.

Očekuje se da će Inter Simeoneu ponuditi trogodišnji ugovor i šest miliona eura plate po sezoni.

Simeoneu ugovor sa Atletikom ističe 2018. godine, a on je nekoliko puta izjavljivao da želi da ispoštuje ugovor sa klubom.

Goal, međutim, javlja da bi Simeone u slučaju osvajanja Lige prvaka ove sezone mogao svoj posao u Atleticu smatrati završenim.

Argentinac nikada nije krio želju da želi da postane trener Intera u nekom trenutku svoje karijere. On je za Inter nastupao kao igrač od 1997. do 1999. godine.

Diego Simeone je, prema pisanju Goala, blizak prijatelj sa potpredsjednikom Intera Javijerom Zanettijem koji je i ključna figura u cijeloj priči.

Argentinski trener je u Atleticu od 2011. godine, piše Avaz.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.