3.5.2017. 8:14
0
Ronaldo: Imamo dobru prednost ali još nije gotovo
Cristiano Ronaldo, trostruki strijelac u pobjedi Real Madrida protiv Atlética od 3-0, rekao je u utorak nakon utakmice kako je njegova ekipa odigrala sjajnu utakmicu od početka do kraja, ali da ulazak u finale još uvijek nije osiguran.


 “Treba čestitati čitavoj ekipi jer je bila nevjerojatna. Mene je dopalo zabiti tri gola, jako sam sretan zbog toga i što sam dosegnuo 400 golova za Real Madrid”, izjavio je Ronaldo i dodao: “Igrali smo dobro od početka do kraja, a golovi su prirodno došli".

Uzvrat se igra 10. svibnja, ali portugalski napadač poziva na oprez: "Imamo dobru prednost no ovo nije gotovo, još uvijek nismo u finalu. Atlético je snažan te moramo biti koncentrirani u uzvratu. No, danas smo odigrali kompletnu utakmicu”, rekao je.

(FENA/Amila Alijagić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.