12.5.2017. 13:58
0
Nijemac Brych će suditi finale Lige prvaka, dok će Slovenac Damir Skomina suditi finale Europa lige
Nijemac Felix Brych sudit će finale Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida 3. lipnja u Cardiffu, a čast da sudi u finalu Europske lige 24. svibnja u Stockholmu pripala je Slovencu Damiru Skomini, objavila je u petak UEFA.

Brych (41) je ove sezone sudio na pet utakmica Lige prvaka, među kojima i na susretu osmine finala između Porta i Juventusa. Sudio je i četvrtfinalnu utakmicu Europske lige između Andrlechta i Manchester Uniteda. 

 Prošle je godine sudio na Europskom prvenstvu u Francuskoj, u grupnoj fazi pravdu je dijelio na utakmicama između Švedske i Belgije te Engleske i Walesa, a onda i četvrtfinale između Portugala i Poljske. Također je već jednom sudio i u finalu, i to 2014. u finalnom susretu Europke lige između Seville i Benfice.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.