29.5.2017. 21:50
0
Juniori Željezničara prvaci BiH
FOTO: FK Željezničar
Juniori Željezničara osvojili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine u svojoj kategoriji za sezonu 2016./2017.



Ekipa koju sa klupe vodi Admir Adžem kolo prije kraja šampionata ima osam bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca FK Sarajevo.

Tim sa "Grbavice" je danas u susretu 32. kola bio ubjedljiv protiv Olimpica pobijedivši sa 4:0. Golove su postigli Tarik Džindo u 36., Anel Šabanadžović u 41., Meldin Jusufi u 72. i Mirza Šubo u 79. minuti.

Šef stručnog štaba Admir Adžem je zadovoljan rezultatima postignutim ove takmičarske godine.

- Odlična sezona je iza nas. U kontinuitetu ostvarujemo dobre rezultate, što je jako bitno. Ovo nam je treća titula u posljednje četiri godine i to je veliki uspjeh. Još jednom smo dokazali da dobro radimo i stvaramo velike igrače. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti. Ovi momci su pokazali da se na njih može računati i sigurno ćemo neke od njih uskoro gledati i u seniorskom timu - kazao je Adžem.

Pehare i medalje nakon današnjeg susreta juniorima Željezničara uručili su član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH Dragan Kulina i potpredsjednik Takmičarske komisije Milorad O. Lale, saopćeno je iz NSBiH.

(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.