6.6.2017. 12:20
0
Zvanično: Sead Kološinac novi igrač Arsenala
Dosadašnji fudbaler Šalkea Sead Kolašinac novi je član Arsenala, potvrdio je londonski klub. Reprezentativac BiH već se predstavio navijačima Arsenala, stigao je kao slobodan igrač poslije isteka ugovora i novoj ekipi će se priključiti 1. jula kada počinju pripreme za narednu sezonu.

Kolašinac bi trebalo da pojača odbranu Arsenala i od njega Arsen Venger ima velika očekivanja.

Kolašinac ima 23 godine, rođen je u Njemačkoj, za čiju je reprezentaciju nastupao u svim mlađim kategorijama, ali je kasnije odlučio da igra za seniorsku Bosne i Hercegovine.

Iako ima samo 23 godine, prvotimac Šalkea je bio čak pet sezona i u tom periodu odigrao je 122 meča i postigao četiri gola.

Očekuje se da u timu Arsena Vengera igra na poziciji lijevog beka, mada nije isključeno i da pokriva celu lijevu aut liniju u formaciji 3-4-2-1 koju je Francuz forsirao u finišu sezone.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.