24.8.2017. 22:25
0
Evropska liga: Partizan u grupnoj fazi, Dinamo ispao
U revanš utakmici play-offa Evropske lige, nogometaši Partizana pobijedili su u Mađarskoj ekipu Videotona rezultatom 4:0.
Nakon beogradskih 0:0 našli se u grupnoj fazi ovog takmičenja. 

Tawamba pogađa za vodstvo Partizana na asistenciju Luiza. Đurđević je uposlio Soumaha, koji je skrenu loptu u mrežu za 0:2. Deset minuta prije odlaska na odmor Partizan postiže još jedan gol. Đurđeviću je postigao gol za 0:3. Đurđević je stigao postići još jedan gol tri minute prije kraja meča za konačnih 0:4.

Bh. reprezentativac Anel Hadžić je odigrao cijeli meč u poraženoj ekipi, dok je Asmir Suljić zamijenjen u 77. minuti.

Bez grupne faze Evropske lige ostao je Dinamo iz Zagreba, nakon što je meč u Albaniji protiv Skenderbeua okončan bez pogodaka. 

U Zagrebu je bilo neriješeno 1:1 pa su Albanci zbog gola u gostima našli svoje mjesto među elitom.
Amer Gojak je u redovima Modrih ušao u 57. minuti, dok je Armin Hodžić igrao posljednjih pet minuta.


(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.