1.3.2018. 22:33
0
Manchester City na Emiratesu razbio Arsenal, Topnici više nemaju šanse za četvrto mjesto
U zaostaloj utakmici 28. kola engleske Premier lige, fudbaleri Manchester Cityja su lako u gostima pobijedili Arsenal sa 3:0.

Piše: Haris Ahbabović

Građani su prije par dana pobijedili Arsenal, također u Londonu (Wembley), u finalu Liga kupa, a sada su to, također na lagan način, napravili i u Premier ligi.

Golove za tima Pepa Guardiole su postigli Bernardo Silva, David Silva i Leroy Sane, a treba dodati da je Aubameyang kod Topnika promašio penal na otvaranju drugog poluvremena.

City je ubjedljivo prvi sa 75 bodova, dok je Arsenal novim porazom izgubio sve šanse da se bori za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, pošto su i dalje šesti sa 45 bodova (deset manje od četvrtog Tottenhama).




0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.