3.5.2018. 13:38
0
Kadet njemačkog Werdera Malik Memišević: Nisam mogao da se odazovem na prethodna okupljanja zbog problema sa pasošem
Kadet njemačkog Werdera Malik Memišević prvi put će imati priliku da nastupi za 'U-17' reprezentaciju Bosne i Hercegovine na evropskom prvenstvu u Engleskoj.

- Nažalost, nisam mogao da se odazovem na prethodna okupljanja zbog problema sa pasošem, ali sada sam konačno tu i sretan sam što imam priliku da nastupim u dresu sa nacionalnim grbom. Drago mi je što se sve riješilo jer imam jaku želju da nastupim za BiH. Momci u reprezentaciji su me odlično prihvatili i jedva čekam utakmice da pokažem da sam pojačanje za tim - rekao je Memišević, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Ovaj mladi napadač je zadovoljan svojom formom.

- Mogu biti sretan zbog svojih igara i nadam se da ću tako i nastaviti. Vidim i da je ekipa spremna za početak evropskog prvenstva. Prva prepreka će nam biti selekcija Danske i siguran sam da imamo kvalitet da pobijedimo u toj utakmici. Plasman na Euro je velika stvar, ali vjerujem da ovaj tim ima još šta da pokaže i da možemo najmanje do četvrtfinala - naveo je.

BiH se nalazi u grupi C zajedno sa Danskom, Belgijom i Republikom Irskom. Prvenstvo se igra od 4. do 20 maja.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.