14.7.2018. 10:15
0
Rakitić: Volio bih da zajedno slavimo sa Đokovićem
Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na konferenciji za novinare u Moskvi komentirao je navijanje srbijanskog tenisača Novaka Đokovića za "Vatrene".

Rakitić je otkrio da navija za Đokovića i izrazio nadu da će osvojiti Wimbledon, kako bi mogli zajedno slaviti.

"Njemu prije svega kapa do poda. Da budem iskren, u Wimbledonu i ja navijam za njega. Volio bih da i on stigne do finala, da imamo zajedno velik dan u nedjelju", rekao je Rakitić. 

"Mislim da smo prije svega ljudi. To što je jednom bilo moramo na pozitivan način zaboraviti i ostaviti iza sebe", rekao je Rakitić, odgovarajući na pitanje brazilskog novinara, koji je rekao da su u Srbiji Đokovića nazvali idiotom, jer je rekao da navija za Hrvatsku. 

"Nole je fantastičan i velik kao sportaš, a još veći kao osoba, kao čovjek. Imali smo taj susret u Miamiju, velika osoba, fantastičan. Želim mu svu sreću i ako on može, da slavi u Wimbledonu, slavit ćemo i mi uz njega", rekao je Rakitić, prenosi N1.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.