26.7.2018. 17:30
0
Dejan Lovren posjetio svoj Kakanj: Danas se u prostorijama Općine Kakanj sastao sa načelnikom Nerminom Mandrom
FOTO: N1
Fudbaler Liverpoola i reprezentativac Hrvatske, Dejan Lovren, posjetio je danas Kakanj, gdje se u prostorijama Općine Kakanj susreo sa načelnikom Nerminom Mandrom.

Piše: Haris Ahbabović

- Premda se u medijima često navodi da je Dejan Lovren Zeničanin, istina je sasvim drugačija. Dejan je zaista rođen u Zenici kao i veliki broj drugih građana sa područja Općine Kakanj, s obzirom na njihovu upućenost na zeničku bolnicu i porodilište, ali Dejan je iz Kraljeve Sutjeske u Općini Kakanj - saopćeno je na zvaničnoj stranici Općine Kakanj.  

Dejan Lovren vrlo često dolazi u Kraljevu Sutjesku i Kakanj, a ovo mu nije prvi put da se susreo sa čelnim ljudima ove općine.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.