8.1.2019. 18:38
5
Ognjen Vranješ objavio fotografiju na kojoj Anel Hadžić pozira sa tri prsta i napisao "Sad će da drhte"
Instagram
Ognjen Vranješ ne prestaje provocirati. Na najnovijem Instagram storyju objavio je fotografiju na kojoj Anel Hadžić pozira s podignuta tri prsta, prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Vranješ je tako odgovorio Hadžiću te poručio "Sad će da drhte", uz smajli koji namiguje. 

Podsjećanja radi, nakon nedavnog skandala oko tetovaže sa četničkim vojvodom, Vranješ je sada objavio fotografiju uz stihove pjesme Baje Malog Knindže, "Ne volim te Alija, zato što si ba****".

Vranješ je ranije istetovirao granice RS-a, pa se pravdao kako tetovaža nije dovršena. Potom je navijače BiH u dijaspori nazvao "bauštelcima", a onda je nasilje na utakmici Lige prvaka opravdao riječima "Dobrodošli u pakao".

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.