5.2.2019. 9:11
0
Zbunjeni i ljuti navijači Dinama: Duljeviću napusti naš klub i idi gdje će te cijeniti
Dynamo Dresden je u utakmici 20. kola druge njemačke lige poražen u gostima kod Heidenheima sa 1:0. Bila je to još jedna utakmica u kojoj bh. fudbaler Haris Duljević nije upisao nastup.

To je posebno naljutilo navijače Dynamo Dresdena koji se ne slažu sa vizijom Maika Walpurgisa koji uporno odbija dati Duljeviću šansu da pokaže svoje mogućnosti, čak i u onim utakmicama u kojima njegovoj momčadi fali ofanzivne kreacije. Svoja mišljenja su navijači Dynamo Dresdena podijelili putem Twittera.

– Da pokušam shvatiti. Imam odbrambeni zid nazad i dovodim Eberta, jer Duljević nije dovoljno dobar u defanzivi, napisao je jedan od njih.

– Mora se reagovati na neke stvari na vrijeme. Duljević ostaje na klupi, iako se čini da bi on u većini 1 na 1 situacija na krilu bio najbolja opcija, naveo je drugi, dok se treći zapitao da li bi zaista bilo toliko pogrešno pustiti Duljevića da igra na desnom krilu?

– Duljeviću napusti Dynamo Dresden i igraj pod pravim trenerom, poručili su mu navijači.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.