6.2.2019. 12:33
0
Džeki ističe ugovor, Roma još ne pokazuje želju za produžetkom saradnje
Roma je počela pregovore sa nekoliko fudbalera oko produženja ugovora, ali među tim igračima nema Edina Džeke, pišu jutros italijanski mediji.

Kako prenosi Calciomercato, Edinu Džeki ugovor ističe 2020. godine, međutim još uvijek iz ovog kluba ne stižu znaci da bi ugovor mogao biti produžen.

S toga, jedna od opcija je i prodaja u junu, kako bi se na Dijamantu nešto i zaradilo. Interesanata je nekoliko, Shanghai SIPG ga želi, nude mu ogroman novac, ali tu su i ponude iz Premiershipa, iz West Hama i Crystal Palacea.


(Admir Oručević)

 
Roma Dzeko
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.