20.6.2019. 9:01
1
Paul Scholes kažnjen zbog klađenja: Imao je vrhunske izvore za dojave, a evo koliko je zaradio
Jedna od najvećih legendi Mančester junajteda Paul Scholes kažnjen je s 8.000 funti (8.973 eura) jer je prekršio pravila o klađenju na nogometne utakmice, piše britanski "Guardian".

Dok je bio na čelu  Salford Cityja  Scholes je je tokom tri i po godine uplatio ukupno 140 oklada, a ukupni ulog bio je 26.159 funti (29.342 eura). 

Scholes je u to vrijeme, za razliku od mnogih kladioničara, imao vrhunske izvore za dojave jer se kladio i na utakmice Manchester Uniteda u kojem su tada radili njegovi bivši saigrači i bliski prijatelji Ryan Giggs i Nicky Butt te na utakmice Valencije gdje su radila braća Neville s kojima je također dijelio svlačionicu na Old Trafordu.

Scholes ipak nije na takvom klađenju zaradio milione. Od uloženih 26.159 funti (29.342 eura) zaradio je 5.831 funte ukupno (6.540 eura).


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.