30.8.2019. 9:56
0
Preminula devetogodišnja kćerka Luisa Enriquea
Kćerka bivšeg selektora Španije Luisa Enriquea preminula je u devetoj godini života, nakon što je bolovala od raka kostiju.

Ovu vijest objavio je Luis Enrique na društvenim mrežama, objasnivši da je njegova 9-godišnja kćerkica Xana izgubila tešku bitku s rakom kostiju.

“Naša kćerka Xana preminula je danas popodne u dobi od devet godina nakon što se intenzivno pet mjeseci borila protiv osteosarkoma. Zahvaljujemo se svima vama na ljubavi koju ste nam pružali tokom ovih mjeseci i zahvaljujemo se na diskreciji i razumijevanju. Također, zahvaljujemo se osoblju bolnica Sant Joan de Deu i Sant Pau na predanosti i liječenju, ljekarima, medicinskim sestrama i svim volonterima. Nedostajat ćeš nam mnogo i sjećat ćemo te se svakoga dana naših života u nadi da ćemo se u budućnosti ponovno sresti. Ti ćeš biti zvijezda koja vodi našu porodicu. Odmaraj Xanita”, napisao je nekadašji as Barcelone, piše “SCsport“.

Podsjetimo, Enrique je špansku reprezentaciju napustio u martu uoči utakmice s Maltom, a u junu je objavio da više neće moći voditi Furiju zbog privatnih razloga. Do sada nije bilo poznato o čemu je tačno riječ.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.