4.7.2021. 22:36
0
Bosanac mijenja Harry Kanea u vrhu Tottenhamovog napada?
Sa tri gola u posljednje dvije utakmice, Harry Kane se polako pretvara u engleskog heroja u borbi za naslov evropskog prvaka.

Englezi su polufinalisti, a nakon mnogo kritika Kane je pokazao koliko zapravo dobro može igrati. Prošle sezone je bio najbolji strijelac i asistent Premiershipa, a navodno je prije Evropskog prvenstva kazao čelnicima Tottenhama da želi napustiti klub kako bi ponovo zaigrao Ligu prvaka.

Za njega je zainteresovan Manchester City, koji traži novog vrhunskog napadača nakon što je Sergio Aguero napustio klub, a Gabriel Jesus nije do kraja ispunio očekivanja na poziciji centralnog napadača. 

Tottenham je već počeo tražiti alternativu za Kanea iako još nije sigurno da će on otići a kako pojedini mediji javljaju, glavni kandidat da ga zamijeni trenutno je švicarski napadač bh. korijena Haris Seferović, koji je odigrao sjajno Evropsko prvenstvo za svoju reprezentaciju.

Seferović je rođen u Švicarskoj, ali ima bh. korijene i bio je jedno vrijeme kandidat da zaigra za reprezentaciju BiH, ali na kraju se ipak odlučio za Švicarsku i čini se da se nije pokajao, prenosi S1.


(Admir Oručević)

Euro
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.