28.8.2021. 11:27
0
Povratak Ronalda donio za sat vremena milion lajkova Unitedu
Manchester United će dovođenje Cristiana Ronalda koštati 15 miliona uz osam dodatnih bonusa, od kojih će pet miliona Juventus zasigurno inkasirati.

United osim sjajnog strijelca dobija i na popularnosti. Marketinški potencijal “Crvenih đavola” dostići će neslućene razmjere.

O tome svjedoči objava na Twitteru Manchester Uniteda o povratku CR7, koja je za sat imala milion sviđanja dok je post retvitovan više od 400 hiljada puta. Takođe svi čekaju da njegov dres bude u prodaji.

CR7 je za “Đavole” igrao od 2003. do 2009. godine, a uz tri titule prvaka Engleske osvojio je Ligu šampiona i Svjetsko klupsko prvenstvo. Tu su i dva trofeja Liga klupa i jedan FA kup.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.