7.10.2021. 11:46
0
Prva utakmica Futsal kluba Željezničar
FOTO: Damir Hajdarbašić; FK ŽELJEZNIČAR
Novoosnovani Futsal klub Željezničar, sinoć je na Grbavici, u dvorani Goran Čengić, u okviru prijateljske utakmice bio bolji od Centra sa 3:1. Bio je ovo prvi, historijski susret Futsal Želje, a golove za naš tim postigli su Josip Bilić, Anes Demirović i Dani Pašukan.

Futsal klub Željezničar sa klupe predvodi Josip Lokmer sa pomoćnikom Harisom Rokšom, a igrački kadar čine: Bahrudin Omerbegović, Ajdin Sofić, Emir Đuderija, Dino Avdić, Bakir Hota, Anes Demirović, Aladin Luković, Amar Zulić, Adnan Bajrić, Hamza Kaljić, Sedin Šahman, Josip Bilić, Senahid Zeba, Eldar Bašović, Vedad Salčin, Anes Bešlija, Mulaga Karić, Semir Mašić, Dani Pašukan.


(Amer Mujezinović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.