26.8.2022. 21:03
0
Kraj angažmana u Banjaluci: Nenad Lalatović podnio ostavku!
Nenad Lalatović podnio je ostavku na mjesto trenera Borca! Kap koja je prelila času bio je današnji poraz Banjalučana od Leotara i nedostatak želje kod fudbalera Borca.

"Umjesto da danas budem prvi podnosnim ostavku, to me je pogodilo i krivo mi je. Sad sam rekao igračima u autobusu, pozdravio sam se s njima i rekao sam da sam donio tu odluku. Ako danas nisu uspjeli biti prvi pitanje je hoće li biti ikad", rekao je Lalatović za MONDO.

"Zahvalio bih se svima u klubu, porodici Zeljković i Bogoljubu Zeljkoviću sa kojim sam imao korektnu saradnju. Danas smo bili bolji protivnik, nismo uspjeli da uzmemo tu prvu poziciju. Emotivno sam se ispraznio i nisam osjetio tu neku slast u Banjaluci. Teško mi je palo ovo i zamolio sam Upravu kluba da prihvati tu odluku jer ja je neću promijeniti", dodao je Lalatović.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.