29.11.2022. 19:20
0
Cristianu Ronaldu pljušte nove ponude: Od Njemačke do Saudijske Arabije za vrtoglavih 500 miliona
FOTO: Skysports.com
Nakon rastanka sa Manchester Unitedom Cristiano Ronaldo povezuje sa velikim brojem klubova.

Mnogi su mišljenja da će Ronaldo izabrati neku egzotičnu destinaciju gdje nogomet nije u prvom planu, te uživati, a uz to dodatno povećati svoj finansijski saldo.

Ipak, postoje oni koji vjeruju da će sjajni Portugalac bar polusezone provesti u nekom od klubova iz Liga petice koji igra i Ligu prvaka, jer će željeti da se dodatno dokaže.

Tako su se pojavile informacije da bi Ronaldo mogao u minhenski Bayern, no sada je jasno da od toga nema ništa.

Mogu potvrditi da nećemo ići po Ronalda, Ramišljali smo o tome, svi volimo Ronalda, ali imamo drugačiju strategiju. Imamo jasnu ideju i filozofiju kakvu ekipu želimo stvoriti, kazao je direktor Bayerna Oliver Kahn.

Nakon odlaska Lewandowskog u Barcelonu, Bayern traži napadača koji će ga uspješno naslijeiti, ali za sada to nije riješeno.

CBS Sports je prije par dana objavio da je Al Nassr iz Saudijske Arabije ponudio Ronaldu sjajan novac za tri godine vjernosti.

Al Nassr je i ranije pokušavao napravit čudo i dovesti Ronalda, a sada pokazuju interes jači nego ikada.

"Čeka se Ronaldova odluka. Prihvati li ponudu, brzo će pasti dogovor“, piše CBS.

Al Nassr je devet puta bio prvak Saudijske Arabije, a svjesni su da bi dolazak Ronalda značio sjajan marketinški potez, te promijenio sliku o nogometu u toj zemlji.

Prema nekim informacijama Saudijci su Ronaldu spremni ponuditi platu od čak milijardu i 200 miliona eura za trogodišnji ugovor što se čini nevjerovatnim.

To bi značilo da bi Ronaldo dnevno zarađivao 1.095.890 eura, a po minuti bi bio plaćen sa vrtoglavih 761 eura. Najpopularniji fudbaler današnjice je u čuvenom intervju datom Piersu Morganu sam priznao da je od ranije postojala ponuda iz Saudijske Arabije od 500 miliona. Sada su se Saudijci vratili sa još više novca i vjeruju da će realizovati istinsku transfer bombu, prenosi Sportsport.ba



(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.