8.6.2023. 22:32
0
Jedno od najspektakularnijih predstavljanja ikad: Benzemu u Arabiji dočekalo 65.000 ljudi!
Francuski napadač i osvajač Zlatne lopte Karim Benzema predstavljen je večeras u Al-Ittihadu, na stadionu Kralj Abdullah Sport City.

Bilo je to jedno od najspektakularnijih predstavljanja koje je ikada viđeno u svijetu sporta, a prisustvovalo je čak 65.000 navijača.




Zanimljivo, Benzema je na stadion donio i Zlatnu loptu koju je osvojio prošle godine, a tada je nastala prava ludnica među navijačima.

Benzemin transfer je jedan od dva velika u svijetu fudbala posljednjih dana, jer je jučer i Lionel Messi uzdrmao svijet odlaskom u Inter Miami.

Inače, Benzema je iz Real Madrida otišao nakon čak 14 sezona i pet osvojenih Liga prvaka.

Francuz će u Arabiji zarađivati nestvarnih 200 miliona eura godišnje, a potpisao je ugovor na dvije godine s opcijom porodužetka na još jednu.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.