16.6.2023. 14:31
0
Dok čekaju let za Portugal: Zmajevi ručali u popularnom restoranu na Ilidži. Odradit će trening na Grbavici
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine "zaglavila" je u Sarajevu gdje čeka odgođeni let za Portugal.

Zbog tehničkih razloga let sa sarajevskog aerodroma kasni, te igrači i delegacija FSBiH još nisu otputovali u Portugal.

Let je prvobitno bio planiran u 12:40, međutim najprije je bio pomjeren za 14:10 sati, ali prema novim informacijama Zmajevi moraju čekati drugi avion da dođe u Sarajevo i to iz Dublina, te će moći krenuti tek oko 19 sati.

Izabranici Faruka Hadžibegića će tako u Portugal sletjeti tek oko 21:30 sati po lokalnom vremenu (22:30 po srednjoevropskom).

Zmajevi su večeras na stadionu Benfice trebali odraditi posljednji trening pred sutrašnji duel (19:45 po lokalnom vremenu), ali od toga neće biti ništa od toga.

Međutim, nakon informacije da će reprezentacija za Lisabon poletiti tek navečer, igrači su napustili aerodrom i smjestili se u hotelu na Ilidži.

Za ručak su se odlučili posjetiti jedan restoran na Ilidži u kojem su i inače često viđeni gosti.

Prije toga obavit će trening na Stadionu Grbavica oko 16 sati saznaje Reprezentacija.ba.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.