15.7.2023. 12:08
0
Sud oslobodio Mendya: Nije kriv za šest silovanja
FOTO: SkySports
Kraljevski sud u Londonu oslobodio je u petak Benjamina Mendyja (28) od optužbi za šest silovanja i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili u oktobru 2018. i 2020. godine u njegovoj četiri miliona funti vrijednoj vili u okolici Manchestera.

Mendy, kojemu je 1. jula istekao ugovor s Manchester Cityjem, zaplakao je nakon što je pročitana odluka porote te je iz zgrade suda izašao kao slobodan čovjek, prenosi Avaz.

U njegovu obranu odmah je stao Memphis Depay, igrač Atletico Madrida. Nizozemac Depay tvrdi da je razgovarao s Mendyem dok je proces bio aktualan te da u njemu nije vidio nikakvo zlo: "Sve optužbe su odbačene i što ćemo sad? Tko će pomoći ovom bratu da zaliječi rane? Tko će odgovarati za štetu i kaljanje časti? Tko će mu vratiti karijeru?"

- Potrebno je puno godina da se postane profesionalac i što sad? Nikad se nisam htio doticati ove teme jer nisam znao sve detalje, ali razgovarao sam s njim jednom dok je bio u zatvoru, a i igrao sam protiv njega. Nisam vidio zlo u očima ovog čovjeka. Ne možemo dopustiti da se ovakve stvari dogode nama sportašima. Tko će stati uz nas kada nam je to potrebno i kada je šteta već napravljena? Ljudi, ne okrećite glavu - napisao je Depay na društvenim mrežama.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.