16.7.2023. 18:26
0
Dal Varešanović pravi transfer karijere: Igrat će Ligu prvaka i u jednoj od najjačih evropskih liga
Dal Varešanović, prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, ovog ljeta mogao bi napustiti Koševo.

Kako pišu Sportske desetka Bordo tima je na meti francuskog Lensa i mogao bi napraviti transfer karijere.

Varešanović je u izrazito dobroj formi, a u posljednjih pet zvaničnih nastupa za Sarajevo postigao je pet pogodaka i dodao tri asistencije. Njegove dobre igre prepoznao je i Transfermarkt, pa mu je skočila cijena na miliona eura.

Navodno, interes za njegovo dovođenje pokazao je francuski Lens koji će igrati Ligu prvaka u sezoni koja je pred nama. Ukoliko francuska ekipa pokaže spremnost da ispuni zahtjeve FK Sarajevo i plati cifru koju bh. velikan bude tražio, Varešanovića bi mogli gledati u jednoj od jačih evropskih liga, ali i u najelitnijem fudbalskom klupskom takmičenju u Evropi.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.