8.8.2023. 13:07
0
Majka ubijenog navijača AEK-a doživjela srčani udar, u bolnici joj saopštili da je stradao
FOTO: Twitter
U grčkoj prijestolnici Atini sinoć je došlo do krvavog sukoba navijača AEK-a i Dinamo Zagreba u kojem je smrtno stradao 22-godišnji Mihalis Kacuris.

Grčki mediji javljaju da je njegova majka doživjela srčani udar nakon što su joj saopćili loše vijesti.

Njoj su prvo rekli da je Mihalis teško ranjen, a kasnije su joj saopštili kako je preminuo od posljedica uboda nožem. Tada se srušila i doživjela srčani udar.

Ovu vijest je potvrdila kuma porodice za portale "Lawandorder.gr" i "prothothema.gr".

Fotografija rekla dovoljno: Ognjen Vranješ se oglasio nakon krvavog sukoba navijača AEK-a i DinamaPodsjetimo, u sukobu navijača AEK-a i Dinamo Zagreba ranjeno je još osam osoba, među kojima je jedna maloljetna.

Grčki mediji su ranije naveli kako je tamošnja policija lišila slobode 96 osoba.

Inače, UEFA je održala sastanke sa predstavnicima dva kluba nakon kojeg je odlučeno da se večerašnja utakmica 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka odgodi.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.