29.8.2023. 10:16
0
Karim Benzema se povrijedio: Francuz šepajući napustio teren
Nakon situacije koja nije izgledala opasno Benzema je napustio travnjak šepajući uz pomoć dvojice saigrača

Karim Bezema povrijedio se tokom ligaške utakmice svog Al Itihada s Al Vehdom u susretu 4. kola Saudi Pro lige.

Nakon situacije koja nije izgledala opasno Benzema je napustio travnjak šepajući uz pomoć dvojice saigrača.

Francuski napadač je iz madridskog Reala stigao u ljetnom prijelaznom roku u klub iz Saudijske Arabije, a dobio je platu od nevjerovatnih 200 miliona eura godišnje. U prve tri prvenstvene utakmice ostvario je učinak od jednog gola i dvije asistencije. 
Arapski mediji ranije su pisali da njegov dolazak nije najbolje pao treneru ekipe, Portugalcu Nunu Espiritu Santu.

Osvajač Zlatne lopte 2022. godine navodno ne odgovara Espiritu Santu, koji želi nametnuti svoj stil igre. Pisalo se da Portugalac nije htio Benzemu u klub, ali su čelnici insistirali na tome kad se otvorila prilika za njegovo dovođenje,navodi Avaz.ba

(Mubina Lj.I.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.