24.9.2023. 16:09
0
Koga je "bocnuo" ovom objavom Mirza Varešanović nakon pogotka Dala: "Ko te gura više?2
Jučer je odigrana utakmica 6. kola Turske Super Lige između Rizespora i Sivasspor, krajnji rezultat je bio 1:1, a strijelac za domaće bio je Dal Varešanović.

U centru pažnje nakon jučerašnjeg pogotka Dala, našao Mirza Varešanović zbog svoje objave na Instagramu.

Varešanović je poslao ironičnu podršku nakon golčine njegovog sina: “Ko te gura više?”, aludirajući na kritike i komentare koje je dobijao dok je on bio trener Sarajeva.



Varešanović je ponikao u Sarajevu, igrao je za Dinamo i Liverpool, a na Koševo se vratio 2020. godine.

Prošle sezone u bordo dresu odigrao je 31 utakmicu i postigao osam golova uz četiri asistencije.

Varešanović se tada nalazio na meti kritika, navijači su mu govorili da “gura” svog sina, ali Dal je sada pokazao svoj kvalitet, a Mirza je ironičnim komentarom utišao kritičare na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Dalu je ovo bio drugi pogodak u turskom prvenstvu na petoj odigranoj utakmici za Rizespor.

(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.